Logistiek Medewerker

Choisir un emploi chez TUI, c’est choisir de travailler jour après jour pour réaliser notre promesse «Discover your smile ». TUI Belgium est le plus grand groupe de tourisme de Belgique, le saviez-vous ? C’est une société jeune et ultrastable qui repose sur quatre piliers : le tour-opérateur TUI, les TUI shops (agences de voyage), la compagnie aérienne TUI Ffy et la société de maintenance Tec4Jets . Donnez des ailes à votre ambition (internationale) en rejoignant les 2000 passionnés de notre fervente équipe. Nous vous offrons des possibilités d’évolution verticales, horizontales et géographiques qui vous mèneront au carrefour de votre projet professionnel.
Relevez le défi chez nous, le smile de TUI aux lèvres : un sourire symbolisant la considération et la satisfaction de nos clients, tout comme de nos employés.


Tec4Jets, de onderhoudsmaatschappij dat deel uitmaakt van TUI, is op zoek naar een logistiek medewerker te Zaventem. De belangrijkste operationele basis van Tec4Jets is gevestigd op de luchthaven van Zaventem, waar ook het centraal magazijn zich bevindt. Daarnaast opereren we in België ook vanuit Antwerpen, Charleroi, Oostende, en Luik. Onze buitenlandse basissen bevinden zich in Rijsel en Marrakech.

What will you be doing?

Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods’. Meer specifiek omvat je functie verschillende taken en verantwoordelijkheden zoals:

 • Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn.
 • Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…)
 • Opvolgen van aanvragen van collega’s (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem)
 • Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats.
 • Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis.
 • Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…)
 • Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

 Are you the smile we need? 

 • Je bent in het bezit van een diploma middelbaar onderwijs, bijvoorbeeld in een technische of logistieke richting.
 • Bij voorkeur kan je een eerste ervaring binnen een logistieke functie voorleggen binnen luchtvaartomgeving. 
 • Als logistiek medewerker kan je autonoom werken in een dynamisch team waar iedereen op elkaar kan terugvallen.
 • In onze snel veranderende werkomgeving ben je in staat om je prioriteiten te stellen en de toegewezen taken zelfstandig uit te voeren, zelfs zonder supervisie.
 • Er wordt gewerkt in 3 shiften (vroege/late/nacht), alsook in het weekend en tijdens feestdagen, dit schrikt jou niet af, wij kunnen rekenen op jouw flexibiliteit.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer om in ons flexibel uurrooster te kunnen meedraaien.
 • Je beheerst vlot het Nederlands en je kan je voldoende uitdrukken in het Engels voor het verwerken en sturen van e-mails.
 • Kennis van AMOS software is een plus maar geen vereiste.

Already smiling? There is still more for you!

Tec4Jets biedt jou een afwisselende en boeiende functie aan in een jonge, technische en dynamische omgeving waar het vakantiegevoel nooit veraf is. Ambieer je op termijn meer verantwoordelijkheden, dan maak je kans om te evolueren naar de functie van Store Inspector.

We bieden jou een vast contract van onbepaalde duur, een competitief salaris en extralegale voordelen.

Ben je gebeten door logistiek in de wereld van de luchtvaart? Aarzel dan niet langer en stel je vandaag nog kandidaat.

 

Blijf op de hoogte van de allernieuwste vacatures binnen TUI via

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tuigroup/

TUI Belgium Jobs: https://www.facebook.com/TUIBelgiumJobs/

Type d'emploi
Voltijds
Contrat
Vast contract, onbepaalde tijd
Jours de travail
Shift
Région d’emploi
Zaventem