Jetair komt met reisapotheek op maat

Op reis geconfronteerd worden met fysieke ongemakken? Dat is voor velen even herkenbaar als te betreuren. Het is dan zaak om een apotheek te vinden in je vreemde vakantieomgeving (en er te geraken), de lokale merknaam van jouw medicijn te kennen en te hopen op faire prijzen.

Touroperator Jetair is met die vaak ongelukkige situatie aan de slag gegaan en heeft met het Belgische Travel Pharma een partner gevonden die reizigers kan helpen bij het op voorhand samenstellen van een reisapotheek op maat. Dat advies houdt rekening met de bestemming, de duur van de reis, de periode van het jaar en de samenstelling van het reisgezelschap.

Zo heb je voor Egypte en Turkije best altijd een middel om de darmflora te versterken  mee, en gezien de huidige muggenplaag in Italië  voorzie je best muggenmelk. Toch zijn het vooral de courante apotheekmiddeltjes zoals zonnecrème, pijnstillers tegen hoofdpijn en muggenmelk erg in trek.

Alle aangeboden producten komen in hoeveelheden die toegelaten zijn in de handbagage en worden geleverd in een handige, transparante etui. Jetair is de eerste touroperator in België, die een dergelijke samenwerking uitbouwt.

Gepubliceerd op 12 september 2016