VTB-reizen lanceert 'kenningsmakingsreizen': vrijheid centraal!

VTB-reizen, van oudsher dé naam voor kwaliteitsreizen naar alle hoeken van de wereld en sinds 90 jaar actief, start vanaf het zomerseizoen 2017 met een nieuw concept: kennismakingsreizen. Het verschil met de klassieke VTB-groepsreizen is het lichtere pakket, op basis van ontbijt en enkel de topexcursies zijn inbegrepen. Je betaalt dus een stuk minder en geniet elke dag opnieuw de vrijheid om individueel of in groep je overige activiteiten te plannen. Niettemin kan je blijven rekenen op de 3 ijzersterke troeven van VTB-reizen: accent op beleving, een ervaren reisleiding en het comfort van een beperkt reisgezelschap. Meer weten? Grondige informatie is al jaren het stokpaardje van VTB-reizen. Via de 3 vaste kanalen worden zelfs de moeilijkste vragen zeker beantwoord: onze Reishappening, de VTB info-momenten en de VTB-kiosk op de website.

Een kennismakingsreis biedt veel flexibiliteit binnen een goed uitgewerkt reisschema:

- In het pakket is enkel het ontbijt inbegrepen. Voor de overige maaltijden kiest elk wat hij het liefste wil: zelf een restaurantje uitkiezen of met de groep het voorstel van de groepsleider volgen.
- Zo ook met de uitstappen: de absolute toppers op de bestemming zijn in het pakket inbegrepen. Daarnaast beslist elke reiziger zelf of hij de andere excursies wil bijboeken, er liever op eigen houtje op uittrekt of gewoon rustig wil genieten.

Voor zomer 2017 zijn er kennismakingsreizen georganiseerd naar o.a. Zuid-Afrika (16 d. vanaf € 2377/p.), Thailand (15 d. vanaf € 1583/p.), New York (6 d. vanaf € 1549/p.), de Baltische Staten (8 d. vanaf € 980/p.) of Malta (8 d. vanaf € 904/p.)

Doorblader hier de digitale brochure

 

Advies nodig? Wij maken uw keuze eenvoudig

1/ Laat je inspireren tijdens de Reishappening 2017. Meer dan 150 specialisten onder 1 dak. Vink dus 21 januari en 22 januari met stip aan in uw agenda!
Meer weten over de reishappening >

2/ Schrijf u in voor een van de VTB Info-momenten. Reeds ingeschreven of eerst meer weten? Iedereen welkom. De voorstellingen zijn gratis, maar inschrijven is verplicht!
Kalender en inschrijvingen >

3/ VTB-kiosk: de infolijn van VTB Reizen Stuur uw vraag door via de VTB-kiosk op de website en u krijgt van ons binnen de 48 uur (uitgezonderd zon- en feestdagen) een antwoord.

4/ Ga langs bij uw reisagent

 

Gepubliceerd op 7 december 2016