Een vernieuw(en)d TUI op het Vakantiesalon

Samen met de nieuwe naam lanceerde TUI ook een nieuwe manier van het ontdekken van reizen in de reiskantoren. Dat concept wordt nu in een XXXL-uitvoering naar het Vakantiesalon gebracht. Op de grootste stand ooit laat TUI je kennismaken met de fijnste vakantieplekken ter wereld. En elke dag van het Vakantiesalon maak je kans op een gratis duoticket.

Van donderdag 2 tot zondag 5 februari komen weer tienduizenden reisfanaten afgezakt naar de Heizel in Brussel voor het jaarlijkse Vakantiesalon. Over een oppervlakte van liefst 300 m² kan je inspiratie opdoen voor je volgende vakantie(s). Daarvoor kan je gebruik maken van de nieuwste digitale mogelijkheden. Maar ook tientallen TUI reisadviseurs begeleiden bezoekers in hun ontdekkingstocht.

Maak kennis met de vernieuwde TUI shops
Wie de TUI stand bezoekt, maakt meteen kennis met de vooruitstrevende en uiterst gezellige sfeer die intussen reeds in 31 vernieuwde TUI shops terug te vinden is. Via de staande onthaaltafel met ingebouwd touchscreen maak je je eigen reisprofiel aan. Deze interactieve tool levert je dadelijk op maat gemaakte inspiratie op. Je kan trouwens meteen overgaan tot het reserveren van je reis op het salon zelf.

Voor concreet en professioneel advies kan de bezoeker rekenen op de dagelijkse aanwezigheid van onze reisprofessionals uit verschillende TUI shops. Zij kennen als geen ander de unieke TUI vakantieformules en het ruime aanbod vliegvakanties, autovakanties, citytrips, wereldreizen en cruises.

Verschillende hoteliers en hotelpartners zijn aanwezig aan de stand, met elk hun eigen informatiebalie: Riu Hotels & Resorts, Atlantica Hotels & Resorts, Aquila Hotels & Resorts, Blue Lagoon Hotels, Acores, Barut Hotels, Isil Club Bodrum, Susesi Luxury Resort, Sealight Resort, Alva Donna.

Vlieg virtueel naar Spanje en ontdek onze vakantieregio’s
Vanop de TUI stand kan de bezoeker in virtual reality het vliegtuig opstappen en ontdekt hij vanuit de lucht onze vakantieregio’s in Spanje. Barcelona vanuit de lucht zien? Het best gelegen hotel kiezen aan de Costa del Sol? Een blik werpen op de inrichting van je hotelkamer? Kom en beleef deze unieke manier om het TUI aanbod in Spanje te ontdekken.

De TUI stand is terug te vinden in Paleis 5, standnummer 5512.

Gepubliceerd op 24 januari 2017