TUI introduceert een online platform voor excursies

TUI, de grootste toerismegroep van België, lanceert een online platform waar vakantiegangers hun excursies vooraf kunnen vastleggen.

Dit initiatief is het antwoord op een toenemende vraag naar de mogelijke excursies en hoe die reeds vanuit België te boeken. De reiziger apprecieert de kwaliteit en professionele omkadering van door TUI aangeboden uitstappen maar wenst duidelijkheid rond het kostenplaatje van zijn gehele reis.

De vaak voorkomende vraag “wat kan ik bezoeken en hoeveel kost de uitstap?” behoort vanaf nu tot het verleden: TUI introduceert GoTUI.com, een website waar de reiziger zelf zijn excursies opzoekt en boekt. Op https://gotui.com hoef je enkel je bestemming en verblijfsperiode in te vullen om meteen toegang te krijgen tot alle uitstappen. Je kan selecteren op type: actief, ontdekken, shopping, relax... Afhaling aan je hotel is meestal inbegrepen. Bij boeking hoef je daarvoor enkel de naam van je verblijfplaats te selecteren.

GoTUI.com is een gebruiksvriendelijk platform dat alle belevenissen ter plaatse voorstelt. Hier kan de reiziger zowel inspiratie opdoen als effectief boeken aan dezelfde voorwaarden als op de bestemming. Het aanbod omvat een ruime keuze aan excursies en toegangstickets voor waterparken, shows of musea. Je kan het aanbod filteren op je interesses en op de prijs. Er zijn ook ‘TUI Collection’ uitstappen opgenomen, een authentieke belevenis en exclusief door TUI aangeboden. Op het platform zijn 80 vakantieregio’s in 11 landen opgenomen. De landen die nog niet zijn opgenomen, worden binnenkort toegevoegd.
Onze TUI vertegenwoordigers op de bestemming staan in voor de volledige afhandeling.

GoTUI.com: 1 centrale website voor het boeken van excursies, voor de klanten van TUI, TUI fly, Sunjets.be en VIP Selection. Ga zeker eens een kijkje nemen op https://gotui.com.
Rechts onderaan op de site kan je de taalvoorkeur aanpassen.

Gepubliceerd op 12 april 2017