TUI herneemt vluchten op Djerba na aanpassing reisadvies

Na een eerdere aanpassing van het negatief reisadvies voor het Tunesisch vasteland in februari 2017, werd gisteren door de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken ook de regio Djerba en de kustlijn tussen Djerba en Zarzis gelijkgeschakeld. Verhoogde waakzaamheid blijft nodig en er wordt aanbevolen een verblijfplaats te kiezen waar de nodige veiligheidsmaatregelen worden voorzien. TUI herneemt de vluchten en het hotelaanbod op Djerba vanaf 28/10/17, eerste vertrekdag van de herfstvakantie.

Er zullen het hele seizoen 2 TUI fly vluchten per week vertrekken vanuit Brussel, op dinsdag en zaterdag.
Zowel onze hoteliers als TUI doen een financiële inspanning om de bestemming weer op de kaart te zetten na deze positieve bijsturing. Een week in All Inclusive naar Djerba zal reeds kunnen vanaf € 299 per persoon.
Djerba was tot het moment van de aanslag in Sousse (26 juni 2015) een bijzonder populaire bestemming voor zowel families, koppels als jongeren. De animatie in de hotels, de gunstige ligging aan een breed zandstrand en vooral de uitstekende verhouding kwaliteit-prijs van de meeste hotels lagen ten grondslag aan dit succes.


Djerba kan vanaf dinsdag 29 augustus opnieuw geboekt worden op www.tui.be.

Gepubliceerd op 25 augustus 2017