Keuzestress? TUI helpt je kiezen

Kies je ideale vakantie volgens het principe van de bekendste dating site: foto’s swipen
 

De eindejaarsperiode is voor veel reizigers het moment bij uitstek om met de familie aan hun zomervakantie 2018 te denken.
Dromen van zon en zee is dezer dagen een leuke bezigheid maar houdt vaak ook een onaangenaam gevoel van keuzestress in: waar willen we dit jaar heen? Hoe begin je te zoeken in het immense aanbod aan vakanties? Moeten we echt tientallen bestemmingen evalueren en hotelbeschrijvingen lezen?
 
Voor wie dit opzoekwerk sterk wil beperken, heeft TUI een digitale en zeer gebruiksvriendelijke oplossing: de ‘TUI helpt je kiezen’ functie op de website www.tui.be.
 
Zoals je op de populairste dating sites foto’s van gezichten swipet volgens jouw voorkeur, doe je hier hetzelfde met vakantiefoto’s die een beeld oproepen dat je aantrekt of niet.
Zodra je een reeks foto’s naar rechts hebt geswipet, worden je automatisch 3 bestemmingen voorgesteld die het best beantwoorden aan de vakantiesfeer die je zoekt.
Eén klik verder lees je meer over het karakter van de vakantieplaats en vind je het hotelaanbod volgens jouw smaak en budget.  
Via https://tuihelptjekiezen.be kan je alvast op een prettige manier een eerste selectie maken in je zoektocht. Een tijdbesparende maar vooral heel ontspannende tool voor het hele gezin!
 

Gepubliceerd op 28 december 2017