Nieuwe digitale tool om vakantie-ervaringen te delen

TUI bezorgt zijn vakantiegangers voortaan gratis een gepersonaliseerd filmpje met hun mooiste vakantieherinneringen. Daarvoor lanceerde de touroperator een nieuwe tool die intussen al 300 keer is gebruikt. Veel mensen zien er een handig hulpmiddel in om hun vakantie-ervaringen te delen. Meteen een leuke invulling voor foto’s die anders vaak alleen op een harde schijf bewaard worden omdat we de tijd niet vinden om er een fotoboek of een presentatie mee te maken.
 
Begin augustus keren veel Belgen uit vakantie terug en herbegint het dagelijks leven. Op vakantie worden vaak heel leuke foto’s genomen en zelfs gepost op Facebook. Voorbij de tijd dat je vakantiefoto’s enkel op je harde schijf stonden en je kunt niet altijd uren spenderen aan een fotoboek. De wereld wordt steeds dynamischer, interactiever en zo ook de manier waarop je je vakantieherinneringen inblikt en ze deelt met je vrienden. Bewegende beelden met een passend muziekje op de achtergrond zijn zoveel levendiger. TUI heeft hiervoor een tool ontworpen waarbij je beste foto’s in een leuke video met beelden van je vakantiebestemming worden opgenomen.
 
Wie TUI de toestemming geeft om digitale boodschappen te ontvangen, krijgt tijdens zijn vakantie al een uitnodiging per mail om zijn favoriete vakantiefoto’s in een dynamische video te laten verwerken: een leuke, vernieuwende en gratis tool om je eigen filmpje te creëren. En niet alleen jijzelf zal er plezier aan beleven: je kunt de video gemakkelijk op Facebook delen en je vrienden verbluffen met een wel zeer apart bericht over hoe je je vakantie beleeft.
 
Het filmpje maken is een heel eenvoudige zaak: je selecteert je 8 favoriete foto’s en stuurt ze naar TUI die ze in een filmpje verwerkt. Korte tijd later ontvang je op Facebook een bericht dat je video klaar is: een heerlijk moment waarop je je vakantie in een originele toepassing herbekijkt. Maar je wil natuurlijk iedereen deelgenoot maken van dit verhaal. Zo zien je vrienden meteen op Facebook waar je bent en welke leuke bestemming je hebt gekozen.  En je bent zelf de hoofdrolspeler in dit digitale reisverhaal.
 
Een demo van het resultaat zie je hier:
 
https://nl-be.myholidaymemories.net/thailand?id=pdzqC5qNo0px0cELOxqDsOzYkr5Oa2mE#

Gepubliceerd op 7 augustus 2018