World Cleanup day: TUI draagt zijn steentje bij

TUI draagt zijn steentje bij aan een schoner Oostende/Zaventem

World Cleanup Day, een initiatief waarbij vrijwilligers uit 150 landen meewerken aan een schonere omgeving, vindt ook gehoor bij TUI. Net als in 2017, toen er over een afstand van 5,5 km meer dan 1200 liter afval werd verwijderd, worden enthousiaste collega’s opgeroepen mee te helpen het zwerfvuil in Oostende aan te pakken. Dit initiatief loopt tegelijk bij de collega’s in andere landen waar TUI actief is, zoals Nederland, Griekenland, Italië en Turkije. 

Op 15 september gaan veel Belgische medewerkers en hun familieleden op pad in het Maria Hendrika park te Oostende, vlak naast het hoofdkantoor van TUI en op zomerse dagen vaak het decor van wandelende, lopende of lunchende TUI medewerkers. Ook rond de luchthaven van Zaventem zal een team van TUI zich voor een grondige cleanup inzetten.   

De dag voordien, op 14 september, gaan al 80 enthousiastelingen het strand van Oostende op om achtergelaten of aangespoeld afval op te ruimen.  Voor deze actie sluit TUI zich aan bij “Proper Strand Lopers”, een vrijwilligersorganisatie die een propere Belgische kust tot doel heeft.

Wie nog wil aansluiten bij de groep enthousiaste TUI medewerkers is hartelijk welkom op 15 september  om 14u aan de ingang van de kantoren van TUI, Gistelsesteenweg 1 te Oostende.

Gepubliceerd op 13 september 2018