Succesvolle TUI Care Foundation maand

TUI MEDEWERKERS HALEN € 49.107 OP VOOR TUI CARE FOUNDATION

De maand mei stond bij TUI geheel in het teken van TUI Care Foundation, de corporate stichting van de reisorganisatie. Voor het tweede jaar op rij werden er gedurende een hele maand activiteiten georganiseerd door en voor collega’s in België en Nederland. Alle evenementen hadden maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor TUI Care Foundation en de projecten. En met succes! De medewerkers schonken via diverse activiteiten liefst € 24.550. Dit wordt door de TUI directie verdubbeld zodat het prachtige bedrag van € 49.107 kon worden overhandigd aan Elise Allart, Executive-Director Programmes & Operations van TUI Care Foundation.

 

Wijnproeverij, quiz, barbecue en flight simulator

Op alle TUI hoofdkantoren in België en Nederland kwamen medewerkers in actie. Een greep uit de initiatieven: deelnemen aan een wijnproeverij met wijnen van het TUI Care Foundation project op Kreta, een spannende quiz onder collega’s, een sessie Pilates en een tafelvoetbaltornooi. Anderen boden op  een veiling voor een sessie in de flight simulator in Zaventem of op een jaar lang een privé parkeerplaats in de garage te Oostende. Een hoog bedrag werd opgehaald tijdens de barbecue op het terras van het TUI gebouw in Oostende, met meester-koks Dirk Van Holsbeke en Wim Van Besien achter de grill.

Trots op resultaat
Elise Allart is trots op het prachtige bedrag dat werd opgehaald: “Het is fantastisch om te zien met hoeveel enthousiasme collega’s activiteiten organiseerden en er aan meededen. Ik wil alle TUI-collega’s hiervoor hartelijk danken.”

Melvin Mak, manager Sustainability TUI Benelux vult aan: “Het opgehaalde bedrag komt geheel ten goede aan de projecten en programma’s die TUI Care Foundation steunt. Iedere euro komt dus goed terecht!”

 

Over TUI Care Foundation
TUI Care Foundation staat voor samenwerking en de ondersteuning van projecten die mogelijkheden creëren voor jongeren en bijdragen aan de ontwikkeling van vakantiebestemmingen. De corporate foundation richt zich op de positieve effecten van het toerisme, bouwt aan blijvende vooruitgang en verbindt vakantiegangers aan projecten op vakantiebestemmingen. TUI Care Foundation geeft het onderwijs, het welzijn van kinderen en jongeren en de bescherming van het milieu een boost. TUI Care Foundation werkt internationaal, maar handelt lokaal. De stichting werkt daarom samen met lokale en internationale organisaties om op een zinvolle manier blijvende impact te hebben. Vakantiegangers kunnen een bijdrage leveren aan deze goede doelen op hun vakantiebestemming. De foundation hecht veel waarde aan transparantie en een efficiënt gebruik van de fondsen: 100% van de donaties gaat naar de programma’s op de bestemmingen. De administratieve kosten van de stichting worden volledig door TUI gedragen. TUI Care Foundation werd opgericht door TUI,  wereldwijd marktleider in het toerisme, en is gevestigd in Nederland. Meer informatie over TUI Care Foundation is te lezen op www.tuicarefoundation.com. Of bekijk hier de corporate video.

Gepubliceerd op 7 juni 2019