Travel Awards 2019: TUI valt 8 keer in de prijzen

Touroperator TUI is bekroond tot de beste touroperator in de categorie vliegvakanties en autovakanties. De TUI website werd als beste reiswebsite beoordeeld. Ook TUI fly viel in de prijzen, 2 keer zelfs want General Manager Gunther Hofman is uitgeroepen tot man van het jaar. Alles samen goed voor 8 TM Travel Awards, de “Oscars” van de Belgische reissector die gisteravond al voor de 22ste keer werden uitgereikt. De grootste toerismegroep van het land en zijn 2300 medewerkers zijn bijzonder opgetogen over deze appreciatie van de professionals, een hart onder de riem om hun marktleiderschap te blijven verdienen.

 

Het vakblad Travel Magazine organiseert elk jaar een rondvraag bij de Belgische reisagenten. Op basis van die beoordelingen ontving TUI 8 awards tijdens een feestelijke editie, vrijdagavond 15 november, in het Hilton hotel te Antwerpen.

TUI Belgium werd 3 keer uitgeroepen tot de ‘Beste Touroperator’: voor zowel de website www.tui.be (“Best Belux Website 2019”) als voor vliegvakanties (“Flying Holidays”) en autovakanties (“Motoring Holidays”).  

Luchtvaartmaatschappij TUI fly kreeg net als in 2018 de Award ‘Aviation Excellence’. Nog mooier is de award ‘Man of the year 2019’ die General Manager Gunther Hofman te beurt viel. De professionals zijn de bijzonder klantgerichte acties van TUI fly niet vergeten, toen de passagiers bij stakingen van luchtverkeersleiders of bagage-afhandelaars in moeilijke omstandigheden toch diezelfde dag naar hun bestemming werden gebracht.

Onze collega Fabienne Clinckart, reisagente in de TUI Shop Edingen, mocht de verdienstelijke award ‘Leisure Travel Agent of the year 2019 (French-speaking)’ in ontvangst nemen, een belangrijke appreciatie voor de professionele service aan de klant.

RIU Hotels & Resorts – één van de belangrijkste hotelmerken aangeboden door de TUI Groep – werd nog maar eens gelauwerd als ‘Beste Vakantiehotelketen’.
TUI Ticket Shop, het vroegere Sirius Travel Service, werd naar jaarlijkse gewoonte bekroond als ‘Beste Broker’ voor vliegtickets. 

Gepubliceerd op 16 november 2019