TUI fly legt vluchten in tussen België en Marokko

Tussen 27 augustus en 10 september legt TUI fly vanuit Charleroi vluchten in tussen België en Marokko. Dit initiatief laat burgers van beide landen onder meer toe om terug te keren naar het land waar ze vast verblijven.

Luchtvaartmaatschappij TUI fly heeft van de Marokkaanse overheid groen licht gekregen om een aantal vluchten uit te voeren tussen Brussels South Charleroi en Casablanca, Oujda en Al Hoceima. Deze vluchten zullen plaatsvinden tussen 27 augustus en 10 september.

Deze speciaal ingelegde vluchten zullen de Marokkaanse burgers die zich momenteel in Europa bevinden de mogelijkheid bieden om naar hun thuisland terug te vliegen. Omgekeerd kunnen ook Marokkanen met een vast verblijf in ons land via de retourvlucht naar België terugkeren.

Om van/naar Marokko te kunnen reizen, moeten passagiers hun dubbele nationaliteit bewijzen en voldoen aan de toegangsvoorwaarden van het land van bestemming, zoals weergegeven op de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken (www.diplomatie.belgium.be).

Alle TUI fly-vluchten worden uitgevoerd volgens de geldende gezondheidsvoorschriften van de European Union Aviation Safety Agency (EASA).

 

Praktische informatie:

  • Charleroi - Oujda: HT-vluchten op zaterdag  29 augustus en 5 september.
  • Charleroi - Casablanca: HT-vluchten op zondag 30 augustus en 6 september
  • Charleroi - Al Hoceima: HT-vluchten op donderdag tussen 27 augustus en 10 september.

Meer informatie en alle reisvoorwaarden op www.tuifly.be of in de TUI shops.

Gepubliceerd op 19 augustus 2020