TUI fly lanceert al een deel van haar zomeraanbod 2021

Luchtvaartmaatschappij TUI fly lanceert vandaag al een deel van haar zomeraanbod 2021 en maakt ‘ticket only’ boekingen naar 7 populaire bestemmingen in Spanje en Frankrijk mogelijk tot 27 oktober 2021. Dit geeft reizigers wiens vlucht werd of wordt geannuleerd meteen perspectief om nieuwe vakantieplannen te maken voor volgende zomer. Ook wie nog een geboekt ticket heeft naar die bestemmingen maar gebruik wil maken van de mogelijkheid om eenmaal kosteloos te wijzigen, kan zijn reis nu zelfs al met 13 maanden uitstellen. De overige ‘ticket only’ bestemmingen voor zomer 2021 worden zoals gebruikelijk in oktober gelanceerd. De pakketreizen volgen in november.

 

Het vluchtaanbod van TUI fly voor het zomerseizoen 2021 (tot 27 oktober 2021) wordt vandaag gelanceerd voor zes populaire Spaanse bestemmingen: Alicante, Malaga, Tenerife, Las Palmas, Murcia en Valencia. Als enige luchtvaartmaatschappij neemt TUI fly hierbij alle Belgische vertrekluchthavens op in het programma: Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik. Daarnaast kunnen vandaag ook al vluchten naar de Franse bestemming Toulon worden geboekt. Het aanbod wordt in oktober aangevuld met vluchten naar bijkomende bestemmingen en in november met de pakketreizen van touroperator TUI.

Dit is goed nieuws voor onder meer de vele vakantiegangers wiens geplande reis naar Spanje eergisteren in het water viel door de wijziging van het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ze hebben nu een veel ruimer aanbod aan alternatieve reisdata.

Voor de reizigers die onzeker zijn of hun geboekte vlucht wel zal doorgaan, staat TUI fly een flexibele omboeking toe tot 31 oktober 2020. Hierbij kan de vakantieganger tot 7 dagen voor vertrek zijn bestemming, afreisdatum en/of reisgezelschap eenmalig kosteloos wijzigen. Deze omboeking was tot nu toe enkel mogelijk voor een nieuwe afreis tot eind maart 2021, maar kan voor deze 7 populaire bestemmingen al tot 27 oktober 2021.

Onderstaande vluchten kunnen vanaf vandaag worden geboekt op www.tuifly.be  en bij de reisbureaus:

  • Alicante vanuit Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik (vanaf € 59,99 per traject)
  • Malaga vanuit Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik (vanaf € 59,99 per traject)
  • Tenerife vanuit Brussel, Oostende, Charleroi en Luik (vanaf € 99,99 per traject)
  • Las Palmas (Gran Canaria), vanuit Brussel, Oostende en Luik (vanaf € 99,99 per traject)
  • Murcia vanuit Oostende, Antwerpen en Charleroi (vanaf € 59,99 per traject)
  • Valencia vanuit Brussel (vanaf € 49,99 per traject)
  • Toulon vanuit Charleroi (vanaf € 49,99 per traject)
Gepubliceerd op 4 september 2020