TUI fly herneemt volgende zomer het volledige programma van voor de coronacrisis

Luchtvaartmaatschappij TUI fly lanceert vandaag haar vluchtprogramma voor zomer 2021. Het volledige  vluchtplan dat was vooropgesteld voor zomer 2020 maar door de coronacrisis flink moest worden teruggeschroefd, staat vanaf vandaag online en kan worden geboekt. TUI fly zal ook 6 nieuwe routes opstarten vanuit Lille-Lesquin, de luchthaven van Rijsel.

 

Onnodig te zeggen dat 2020 voor de gehele luchtvaartsector een extreem moeilijk jaar is geweest. TUI fly wil echter vooruit kijken en lanceert vandaag haar aanbod voor zomer 2021. Dat ziet er nagenoeg hetzelfde uit als het oorspronkelijk aanbod van zomer 2020, waarin ook de niet-Schengen landen en zelfs de Caraïbische bestemmingen zijn opgenomen.

In totaal worden er 89 bestemmingen en 150 routes aangeboden en wordt er gevlogen vanuit alle luchthavens: Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi, Luik en Rijsel (F).

Uit Rijsel breidt TUI fly het aanbod zelfs uit met 6 nieuwe bestemmingen: Athene, Corfu en Kos in Griekenland, Tlemcen en Bejaïa in Algerije en Faro in Portugal.

Het zomerprogramma loopt van 1 april tot 27 oktober 2021.

Tickets kunnen worden geboekt op www.tuifly.be of via het reisbureau.

Gepubliceerd op 29 oktober 2020