TUI fly vliegt vanaf de herfstvakantie naar Zanzibar en Mombasa

TUI, de grootste reisorganisatie van het land, biedt vanaf de herfstvakantie vluchten en pakketreizen aan naar Zanzibar (Tanzania) en Mombasa (Kenia). Luchtvaartmaatschappij TUI fly vliegt vanaf vrijdag 28 oktober vanuit Brussels Airport naar beide luchthavens. Er zijn 2 vluchten per week, op dinsdag en vrijdag, en beide bestemmingen worden op 1 vlucht gecombineerd. Een ticket naar Zanzibar of Mombasa kan worden gereserveerd vanaf € 199,99 per traject.

TUI heeft deze zomer al een aanbod aan pakketreizen op Zanzibar, waar luchtvaartmaatschappij Qatar instaat voor de vlucht. De 15 hotels  - waarvan 80% in all-inclusive - liggen vlak aan een schitterend zandstrand en halen een uitstekende klantenscore, vooral de vijfsterrenhotels TUI Blue Bahari Zanzibar en RIU Palace Zanzibar. In juni opent een tweede RIU-hotel de deuren: het viersterrenhotel RIU Jambo.

Pakketreizen naar Kenia worden vanaf de herfstvakantie geprogrammeerd met 13 hotels in het aanbod. De regio staat daarenboven al jaren bekend als toegangspoort voor wildlife safari’s die ook in het TUI aanbod worden opgenomen


Een vlucht kan vanaf nu worden gereserveerd bij de reisbureaus, op www.tuifly.be of op de app van TUI fly.
Pakketreizen voor het winterseizoen kan je binnenkort boeken via de reisagent, op www.tui.be en op de app van TUI. 

Gepubliceerd op 7 april 2022