TUI Workation

workation

Sinds enkele maanden werken we veel vanuit huis en het vooruitzicht is dat dit nog wel even zal duren. Toonaangevende en innovatieve bedrijven zijn daarom op zoek naar een manier om hun werknemers gemotiveerd en betrokken te houden.

Een groot voordeel van thuiswerken, is dat werknemers hun tijd flexibel kunnen indelen en niet aan een locatie gebonden zijn. Daarbij is een nieuwe omgeving ook nog eens een stimulans voor creativiteit en productiviteit. Daarom hebben wij de Workation geïntroduceerd: de perfecte combinatie van werk en vakantie zonder dat het vakantiedagen kost.

WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING

TUI heeft verschillende accommodaties in haar aanbod, zowel dicht bij huis als op zonbestemmingen, waar overdag ongestoord kan worden gewerkt. Met goeie bureaustoelen, snelle WiFi en lekkere koffie in een inspirerende werkomgeving. Een grote stimulans voor de productiviteit. En tijdens de vrije tijd nieuwe energie opdoen met een ontspannen vakantiegevoel!
 

VOORDELEN VOOR JOUW BEDRIJF

  • Een inspirerende omgeving draagt bij aan de productiviteit en creativiteit van werknemers, met betere bedrijfsresultaten, nieuwe inzichten en creatieve ideeën tot gevolg
  • Je houdt werknemers gemotiveerd en betrokken in tijden van thuiswerken en stimuleert engagement
  • Je verlaagt het stressniveau van werknemers, waardoor ze beter zullen presteren
  • Het draagt bij aan het innovatieve imago van de onderneming
  • Aantrekkelijke factor voor sollicitanten en stimulans voor werknemers

Meer informatie opvragen

workation