TUI Hotels & Cruises

cruises

TUI Cruises

Een cruise biedt een onvergetelijke ervaring. Zowel op het schip als op de aangedane bestemmingen verveelt de reiziger zich geen moment. De cruisewereld is continu in ontwikkeling: de schepen worden steeds moderner met meer entertainment aan boord en de passagiers krijgen nog meer de kans om de bestemmingen te ontdekken. Een cruise maakt het mogelijk om de wereld anders te verkennen: als de passagiers slapen, vaart het schip naar de volgende haven en ’s ochtends kunnen ze genieten van een nieuw uitzicht of een andere uitstap.
Het "TUI Cruise"-aanbod omvat een tiental rederijen. Ga voor meer info naar https://www.tui.be/nl/cruises

TUI Hotels

TUI is veel meer dan een klassieke touroperator, het is een echte vakantiemaker. De groep TUI investeert al jaren in merken en hotelconcepten die beantwoorden aan de TUI-filosofie en biedt zijn klanten comfort, service en een unieke vakantiebeleving op basis van hun reizigersprofiel. Op deze manier wil TUI tegemoetkomen aan de behoeften van reizigers met specifieke wensen die op zoek zijn naar een perfect passende vakantie. TUI stelt vier toonaangevende hotelmerken in diverse segmenten voor:

hotel TUI
TUI Blue

TUI BLUE

Deze premiumhotels op adembenemende locaties bieden een heerlijke, regionaal geïnspireerde keuken, moderne technologische snufjes, een professioneel BLUEf!t-programma en BLUE-gidsen die zorgen voor individuele, lokale ervaringen. Zo wordt voldaan aan alle wensen en behoeften van reizigers met een moderne levensstijl en op zoek naar authenticiteit

Magic life

TUI MAGIC LIFE

De ultieme all-inclusive strandvakantie in viersterrenhotels gelegen op de beste locaties waarbij bijna alle aangeboden diensten in de prijs begrepen zijn. TUI Magic Life biedt een ruime keuze aan entertainment- en sportactiviteiten.

robinson

ROBINSON

Premiumclubs op toplocaties aan het strand of in de bergen. ROBINSON zorgt voor hoogstaand entertainment en geweldige sport- en wellnessactiviteiten met professionele lesgevers en de kwaliteitsvolle uitrusting van het WellFit®-concept. Culinair genieten is hier een vast begrip, van uitgebreide internationale buffetten tot gastronomische à-la-carterestaurants.

RIU

RIU

RIU staat voor meer dan 100 hotels met drie tot vijf sterren. Ze zijn gelegen aan de mooiste stranden ter wereld. Elk type reiziger kan bij RIU terecht, van all-inclusive gezinsvakanties tot romantiek en luxe. RIU staat bekend om zijn uitmuntende gastronomie.