Over TUI

TUI is marktleider in België in de sector van het georganiseerd reizen. Jaarlijks kiezen ruim 2 miljoen reizigers er voor om met TUI op reis te gaan. Wij bieden een brede waaier aan vakantiemogelijkheden aan.

Bij TUI staan onze reizigers centraal. Zij kiezen hoe ze met ons in contact treden – en wij garanderen overal om onze belofte waar te maken en ze met een smile te ontvangen. Zo beschikken wij over een uitgebreid netwerk van eigen reiskantoren en partners. Ook staan we klaar met advies per e-mail, telefonisch of via onze eigen TUI app voor smartphones. TUI België vormt samen met TUI Nederland de cluster TUI Benelux. Beide landen staan zelf in voor hun eigen markt, maar werken op veel vlakken nauw samen en halen voordeel uit de gezamenlijke schaalgrootte.

TUI wil blijven groeien en als dienstenorganisatie vormen haar medewerkers de sleutel hiertoe. Om duurzaam te groeien in een steeds wijzigende en snel evoluerende wereld, moeten de medewerkers dan ook gewapend zijn met de nodige digitale en sociale vaardigheden. Deze vaardigheden ontwikkelen is de doelstelling van dit project. Zo wordt TUI  ‘A Great Place To Grow’. Dit project wordt gerealiseerd met de steun vanuit ESF, Vlaanderen en Europa

Oproep 395 “Opleidingen in bedrijven”

Project Nummer 7197: A Great Place To Grow

Bijdrage vanuit Europees Sociaal Fonds (ESF): 39.617,50 euro

Bijdrage vanuit Vlaams Cofinancieringsfonds (VCF): 59.426,25 euro

ESF