Wie vakantie denkt, zegt TUI

Als marktleider van het georganiseerd reizen, biedt TUI een brede waaier aan vakanties aan. Een overzicht:

Vliegvakanties

Vliegvakanties

Sinds 1971 biedt TUI vliegvakanties aan. Destijds zijn we begonnen met een vlucht naar Benidorm en gestaag hebben we onze portefeuille uitgebreid. Wie met TUI reist, kiest voor comfort, want wij zijn zelf betrokken bij de vakantie van voordeur tot voordeur. We vliegen met onze eigen moderne luchtvaartmaatschappij en hebben op al onze vakantiebestemmingen samen 4.000 collega’s ter plaatse die instaan voor de begeleiding van onze reizigers. Doorheen de jaren hebben we nieuwe bestemmingen, landen en formules toegevoegd aan ons aanbod. Vandaag vlieg je met TUI naar alle courante vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee en in de Caraïben. TUI heeft ook zeer diverse eigen hotelconcepten ontwikkeld, waarin iedereen vast zijn gading vindt: van de actieve families tot de koppels op zoek naar rust en quality time.

Autovakanties

Autovakanties

Reizigers die met de wagen op vakantie willen vertrekken, kunnen bij TUI terecht voor een zeer brede waaier aan mogelijkheden. Wij delen autovakanties op in vijf categorieën: Europa, Frankrijk, Dichtbijvakantie (tot 500 kilometer rondom België), Skivakantie en Vaarvakantie. Het aanbod is gevarieerd om tegemoet te komen aan de verschillende profielen en noden van de reizigers. De voorgestelde adressen zijn door TUI gepreselecteerd volgens de Belgische smaak.

Citytrips

Citytrips

TUI biedt 33 populaire steden aan. Een gevarieerd aanbod van budgethotels, over charmehotels en grote stadshotels tot luxehotels. Naast de verblijfsmogelijkheden stelt TUI in de meeste steden ook extra’s voor om de stad te beléven. Naar een aantal bestemmingen uit het aanbod vliegen we met onze eigen luchtvaartmaatschappij TUI fly.

Wereldreizen

Wereldreizen

Wie van plan is om een wereldreis te maken, begeleiding wil bij een roadtrip – in groep of alleen - of op ontdekking wil naar een uithoek van de wereld, kan bij ons terecht. We kiezen bewust voor maatwerk – al zijn er ook vaste formules beschikbaar. Voor meer info zie: www.vtb-reizen.be

Fietsvakanties

Fietsvakanties

TUI biedt samen met Baguet Bicycle Center sportieve fietsvakanties aan in Mojacar (Costa Almeria) en in Calpe (Costa Blanca). Onder persoonlijke begeleiding fiets je in een aangenaam microklimaat vijf ritten per week, aangepast aan jouw niveau.

Vliegtuigtickets

Vliegtuigtickets

Onze luchtvaartmaatschappij TUI fly voert het grootste deel van de vakantievluchten van TUI uit met een moderne vloot van 33 eigen vliegtuigen. Vanuit alle Belgische luchthavens (Brussel, Oostende, Charleroi, Antwerpen en Luik) vliegt TUI fly met een hybride model – vakantiegangers, zakenreizigers en VFR (visiting friends and relatives) – een netwerk van 187 routes die 111 luchthavens verbinden. Voor meer info over TUI fly, zie www.tuifly.be.