8 keer per week van België naar Zuid-Frankrijk met TUI fly

Voor de Belgen is Frankrijk al jaren het populairste vakantieland en een plaats waar ze verschillende keren per jaar heen willen, ook voor kortere verblijven of zelfs weekends. Met de wagen naar het zuiden vindt men meestal te lang rijden voor een kort verblijf. Door de groeiende vraag zal TUI fly vanaf 28 juni ook Antwerpen 2 keer per week verbinden met Toulon. Dit brengt het aantal vluchten per week uit Belgische luchthavens naar Zuid-Frankrijk op acht.

 

Voor steeds meer Belgen is Frankrijk het ideale vakantieland, zowel tijdens de zomer als in de winter.  Ook al dan niet verlengde weekends zijn een ideaal moment om er te ontspannen. De rij-afstand tot het zuiden en de prijs van de ‘péages’ hebben velen doen besluiten dat het een heel stuk comfortabeler en nauwelijks duurder is om erheen te vliegen en zo het maximum te halen uit hun kort verblijf. Een prijsgunstige vlucht brengt je op anderhalf uur ter plaatse en de vakantie kan beginnen.  Om aan die vraag te beantwoorden verbreedt TUI fly zijn aanbod. Nice en Toulon vanuit Charleroi bestonden al, evenals Nice vanuit Oostende. Vanaf deze zomer kan er nu ook vanuit Antwerpen naar Toulon  worden gevlogen.

 

De luchthaven van Toulon is ideaal gelegen voor de vele bekende badsteden aan de Azurenkust. Minstens even populair is het schitterende, sfeervolle hinterland, de Provence. Eén Belg op 3 die met TUI naar Frankrijk reist, kiest voor deze regio’s. Bovendien hebben  veel Belgen er een tweede verblijfplaats.  

 

De luchthaven van Nice, op de zee gebouwd en op het einde van de bekende Promenade des Anglais, ligt op slechts 6 km van het centrum. Een ideale bestemming voor wie naast een strandbezoek ook een stukje citytrip in zijn verblijf wil inlassen.

 

Antwerpen – Toulon

Van 28 juni 2018 tot 1 oktober 2018

2 keer per week : maandag en donderdag

Prijs vanaf 49,99€ per traject

 

TUI fly creëert deze zomer 8 verbindingen per week tussen België en het zuiden van Frankrijk :

  • 2 keer per week van Antwerpen naar Toulon, maandag en donderdag
  • 2 keer per week van Oostende naar Nice, maandag en vrijdag
  • 2 keer per week van Charleroi naar Nice, maandag en zaterdag
  • 2 keer per week van Charleroi naar Toulon, vrijdag en zondag
Gepubliceerd op 11 april 2018