TUI fly

TUI fly, actief sinds maart 2004, is de tweede grootste luchtvaartmaatschappij van België. Haar aanbod omvat meer dan 120 bestemmingen aan de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Caraïben, de Canarische Eilanden, de Kaapverdische eilanden en Afrika. TUI fly is de enige luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt vanuit alle Belgische luchthavens (Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik).

TUI fly

TUI fly, actief sinds maart 2004, is de tweede grootste luchtvaartmaatschappij van België. De reiziger staat steeds centraal en het aanbod is aangepast aan de verschillende profielen van passagiers die TUI fly aan boord van haar vliegtuig verwelkomt: van vakantiegangers over zakenlieden tot vrienden en familieleden die op bezoek gaan in hun thuisland. De ambitie van TUI fly is om de beste service en kwaliteit op de markt te bieden.
 

De luchtvaartmaatschappij is nog steeds even dynamisch en innovatief als in de beginjaren. Haar netwerk verbindt meer dan 120 luchthavens aan de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Caraïben, de Canarische Eilanden, de Kaapverdische eilanden en Afrika. TUI fly is de enige luchtvaartmaatschappij die vluchten aanbiedt vanuit alle Belgische luchthavens (Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik).

TUI fly

TUI fly investeert voortdurend in de vernieuwing van haar vloot voor het comfort van de passagiers, maar vooral om haar impact op het milieu te verminderen. Met een gemiddelde leeftijd van 8 jaar is de 44 vliegtuigen tellende vloot zeer vooruitstrevend en modern. De luchtvaartmaatschappij stelt zo’n 1150 mensen te werk in België.
 

TUI fly Benelux is actief in België, maar ook in Nederland, Marokko en Frankrijk. Dat vertegenwoordigt zo’n 2400 collega’s en 7,1 miljoen passagiers (2018).
 

TUI fly Benelux maakt op haar beurt deel uit van de internationale toeristische groep TUI. Met haar vloot van meer dan 150 vliegtuigen is TUI Group een van de grootste luchtvaartgroepen van Europa.