TUI fly

TUI fly, actief sinds maart 2004, is de tweede grootste luchtvaartmaatschappij van België. Haar aanbod omvat meer dan 100 bestemmingen aan de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Caraïben, de Canarische Eilanden, de Kaapverdische eilanden en Afrika. TUI fly biedt vluchten aan vanuit meerdere Belgische luchthavens (Brussel, Oostende, Antwerpen en Luik)..

Dynamisch en innovatief als in de beginjaren

Bij TUI fly staat de reiziger steeds centraal en het aanbod is aangepast aan de verschillende profielen van passagiers die TUI fly aan boord van haar vliegtuig verwelkomt: van vakantiegangers over zakenlieden tot vrienden en familieleden die op bezoek gaan in hun thuisland. De ambitie van TUI fly is om de beste service en kwaliteit op de markt te bieden.

TUI fly investeert voortdurend in de vernieuwing van haar vloot voor het comfort van de passagiers, maar vooral om haar impact op het milieu te verminderen. De 31 vliegtuigen tellende vloot zijn zeer vooruitstrevend en modern. 

TUI fly Benelux is actief in België, maar ook in Nederland en Marokko. Dat vertegenwoordigt zo’n 2300 collega’s. TUI fly Benelux maakt op haar beurt deel uit van de internationale toeristische groep TUI. Met haar vloot van 130 vliegtuigen is TUI Group een van de grootste luchtvaartgroepen van Europa.

service
crew

Werken bij TUI fly

Om passagiers op een veilige en plezierige wijze naar hun vakantiebestemming te brengen, kunnen wij niet zonder onze airline en ons vliegend personeel.

Heb je de vliegmicrobe te pakken? Kijk dan vlug naar onze openstaande functie als steward(ess) of piloot.

TUI fly biedt ook via haar pilootacademie twee programma’s aan waarbij je de Multi-Crew Pilot License (MPL) behaalt en wordt klaargestoomd om als First Officer te vliegen met een Boeing 737.

fleet
markets
colleagues
airports
destinations