Samen sterker

TUI België maakt deel uit van TUI Group, de grootste reisorganisatie ter wereld. Ruim dertig miljoen vakantiegangers kiezen elk jaar om met TUI Group op vakantie te gaan. Die boeken ze online of in één van de 1.800 reisbureaus in Europa.

TUI Group vliegtuigen

TUI Group organiseert vakanties naar 180 bestemmingen. Bij TUI Group werken meer dan 77.000 collega’s. Daarnaast heeft TUI Group zes luchtvaartmaatschappijen met een gezamenlijke vloot van ruim 130 vliegtuigen — waaronder de Belgische TUI fly toestellen, driehonderd eigen hotels en een vloot van dertien cruiseschepen. We zijn actief in 31 landen met meer dan tweehonderd reismerken.

Duurzaam toerisme staat hoog in het vaandel bij TUI Group en is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. TUI heeft zich aangesloten bij het UN Global Compact initiatief en is als enige reisorganisatie genoteerd aan de gerenommeerde Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Fritz Joussen

TUI Group is het resultaat van de fusie tussen het Britse TUI Travel PLC en het Duitse TUI AG. In december 2014 zijn de twee TUI bedrijven gefuseerd en ontstond de internationale marktleider TUI Group. TUI Group is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange en de Mdax in Hannover. Het hoofdkantoor ligt in Hannover, Duitsland. Aan het hoofd van de onderneming staat Chief Executive Fritz Joussen. 

Meer informatie over TUI Group is te vinden op www.tuigroup.com.