Waarden van TUI

TUI staat voor “Trusted” (betrouwbaar), “Unique” (uniek) en “Inspiring” (inspirerend), de kernwaarden van TUI.
Maar wat betekenen ze precies?

child

De T van Trusted

Bij TUI zijn we er ons heel goed van bewust dat het reizen – en zeker ook hoe wij onze reis plannen en vastleggen – de voorbije jaren ontzettend veranderd is. Het internet heeft de wereld tot in de woonkamer gebracht. Als reisorganisator stappen wij daarin mee. Dat betekent dat we een eenduidige ervaring willen bieden, ongeacht of de reiziger in een van onze TUI-kantoren binnenloopt, ons belt, mailt of met ons chat. Wij garanderen dezelfde vakbekwaamheid, prijzen en inzet voor elke klant. Bovendien zijn we bij zijn hele vakantie betrokken: we vliegen met onze eigen luchtvaartmaatschappij naar eigen hotels of naar hotels die we strikt geselecteerd hebben. We stellen alles in het werk om van de vakantie-ervaring van onze klanten een succes te maken. Daarom stellen we ons flexibel op en reageren we proactief.

vakantie

De U van Unique

Iedereen is uniek en heeft andere verwachtingen, ook in de vakantiebeleving. TUI speelt daarop in met een brede waaier van unieke hoteltypes waar iedereen zijn gading vindt: zowel actievelingen die een vakantie vol uitdagingen willen, als gezinnen die vooral op zoek zijn naar rust en samen zijn. TUI biedt extra diensten aan: een huurwagen bijboeken, zelf je stoel kiezen op het vliegtuig, extra bagage of excursies bijboeken.

reisagent

De I van Inspiring

Vakantie betekent zich loskoppelen van de dagdagelijkse wereld, ontspannen of nieuwe horizonten verkennen. In onze vernieuwde reiskantoren staan onze reisconsulenten de reiziger graag bij met al hun vakkennis en in een ontspannen kader. Op onze website is ook heel wat informatie en inspiratie terug te vinden. Wie tijdens zijn zoektocht advies nodig heeft, kan terecht bij een medewerker via chat of per telefoon.