TUI Villas: duizenden extra accommodaties bij TUI

De markt voor vakantiehuizen en –appartementen groeit en de vraag naar vakantieverblijven in het Middellandse Zee gebied zal ook volgende zomer enorm zijn. Daarom lanceert TUI een nieuw internationaal vakantiehuisportal: TUIvillas.com. Het aanbod bestaat uit 264.000 woningen en appartementen van particuliere eigenaren, lokale agenten en touroperators en is verspreid over 70 landen wereldwijd.

De online markt van vakantiehuizen en -appartementen is zeer divers en soms twijfelt de consument aan de betrouwbaarheid van de partner met wie hij in zee gaat. Daarom verwelkomen we TUIvillas.com, een initiatief binnen onze internationale groep om vakantiewoningen aan te bieden binnen de vertrouwde omgeving van het merk TUI.

TUIvillas.com biedt een enorme waaier aan van vakantiehuizen en –appartementen voor gezinnen, koppels in alle leeftijden, mensen met huisdieren en vriendengroepen. Klik op de button ‘Inspiratie’ en je botst op de meest uiteenlopende, hoogst originele logementsvormen: van een luxe landgoed in Spanje tot een windmolen op een Grieks eiland.

Alleen vakantiehuizen die helemaal voldoen aan de eisen qua kwaliteit en service, én positief worden beoordeeld door de klanten, worden op de site aangeduid als ‘TUI Villa’.

TUIvillas.com is ontwikkeld in samenwerking met vakantiehuisspecialist Atraveo, onderdeel van de TUI Group.
 

Gepubliceerd op 14 december 2016